Velkommen til Vallensbæk Ungdomsskole

Du kan her på siden se de aktiviteter, vi tilbyder dig, som er ung og går i skole eller bor i Vallensbæk Kommune.

Vi har forsøgt at lave et stort spændende udvalg af aktiviteter til dig og dine venner, som du kan finde under ”Ungdomsskolen i din fritid”.
Går du i 7. klasse eller over, kan du blandt andet køre på mountainbike og få hjælp med matematik, dansk eller engelsk. Hvad tænker du om at give den gas på en scene med andre musik interesserede? Eller har du lyst til at lære at surfe i Cold Hawaii, Klitmøller? Hvad med en skiferie til Østrig? Måske vil du hellere side bag en computer og spille Counter-Strike med dine venner?
Næsten alt kan lade sig gøre på Ungdomsskolen, så hvis aktiviteten ikke allerede findes, så hiv fat i os – Måske vi kan oprette et hold.

Du kan gå i Juniorklub, som er et tilbud efter skoletid for børn i 5.-6. klasse. I menuen finder du, "Velkommen i Juniorklubben", hvor du kan læse mere om Juniorklubben og tilmelde dig ture og oplevelser - Blandt andet den meget populære sommertur til "Vilde Vulkaner".

Hvis du er lidt ældre, kan du komme forbi klubberne til hygge med vennerne og deltage i diverse aktiviteter.  Går du i 7. klasse eller over, kan du være en del af aktiviteterne og fællesskabet i Ungdomsklubberne Drop In og Drivhuset, indtil du fylder 18 år.

Se dig omkring og mød os på Ungdomsskolen.

Vi ses!