Gå til sideindhold
Instagram
Login
Juniorklub / De 3 juniorklubber

Én klub - 3 afdelinger

Én klub – tre afdelinger

Juniorklubben er én enhed med tre afdelinger beliggende på Vallensbæk skole, Egholmskolen og ved Pilehaveskolen.

Vi arbejder som en fælles enhed imellem de tre afdelinger med fælles pædagogiske fundament og arrangementer.

Vi arbejder ud fra et fælles afsæt og afdelingerne er bygget op omkring de samme værdier og rammer. Afdelingerne tilbyder i udgangspunktet det samme, men adskiller sig ved at personalet aktivt benytter deres kompetencer og klubbernes faciliteter indbyder til særlige aktiviteter.

 

Juniorklubbens tre afdelinger

Juniorklub Egholm

Klubben ligger i kælderen på Egholmskolen i nye lækre lokaler tæt på Vallensbæks stationscenter og ikke langt fra havnen. I klubben er der computerrum, bordtennis, billard, løbehjul til børnene, mulighed for kreaværksted og meget mere.

 

Juniorklub Toppen

Klubbens lokaler ligger i hovedbygningen på Vallensbæk skole lige op af Vallensbæk landsby og tæt på det lokale Idrætscenter. I klubben er der computerrum, kreaværksted, alrum med hyggekroge. Derudover benytter klubben skolens multisal til aktiv leg, samt skolens køkken hvor der tit afholdes masterchef konkurrencer og meget mere.

 

Juniorklub Nord

Klubbens lokaler ligger et kort stykke fra Pilehaveskolen i hyggelige omgivelser, tæt på station og center. I klubben er der computerrum, mindre hyggerum, et indrettet billardrum og hjemmebio, samt eget udeareal med tilhørende skateramper hvor der er plads til fysisk udfoldelse.Senest opdateret 29.02.2024 08:00 af MMR
Apricore logo