Gå til sideindhold
Instagram
Login

Om os

Hvad er Ungdomsskolen egentlig for noget?

Ungdomsskolen i Vallensbæk er en udviklingsparat enhed, der rummer mange ansvarsområder. Missionen er at tilbyde Vallensbæk's unge et bredt felt af muligheder, både i deres skole og fritid. Vi lægger vægt på at inddrage de unge aktivt i udviklingen af vores område.

Ungdomsskolen samarbejder på tværs af skoler, kultur og borgerhus, musikskole og foreninger.

Uanset hvor du møder os, vil du blive en del af et sundt fællesskab med nye venner, engagerede undervisere og masser af fede oplevelser.

 

Ungdomsskolens ansvarsområder:

  • Fritidsundervisning er et tilbud til dig og dine venner, der går i 7. klasse og indtil I er fyldt 18 år. Aktiviteterne starter typisk i september. Der vil løbende komme nye og spændende aktiviteter, som du kan melde dig til.
  • Sommerferieaktiviteter er for alle børn og unge fra 0. klasse til 10. klasse.
    Aktiviteterne begynder i sommerferien og varer indtil skolestart i august.

  • Ungdomsklubben er et tilbud til alle unge fra 7. klasse til 18 år.
  • Juniorklubben er et efterskole tilbud for børn i 5.-6. årgang. Klubben er fordelt på 3 matrikler; Pilehaveskolen, Vallensbæk Skole og Egholmskolen.
  • 10. klasse i samarbejde med Pilehaveskolen
  • Basisdansk, der er forankret på de lokale skoler
  • Den Kommunale Ungeindsats - Vejledningen
  • SSP / Gadeteam

Om Vallensbæk Kommune

I Vallensbæk Kommune arbejder vi med at skabe sammenhæng på tværs af hele Børne- og Ungeområdet ved at have en ambitiøs udviklingsstrategi. Her vil du blive en aktiv del af arbejdet med den fortsatte udvikling. Vallensbæk er en geografisk lille kommune med korte afstande og smidige beslutningsgange. For at lykkes, så praktiserer vi et tæt og godt samarbejde på tværs i kommunen; mellem skoler, musikskole, ungdomsskole samt kultur og fritidsinstitutioner.

 

Vi er kendetegnet ved et udefra -og ind perspektiv, hvor borgerperspektivet er en særlig værdi i vores opgaveløsning.  Nærvær, dialog og tillid er vores grundlæggende organisations- og ledelsesværdier – og vi går op i at de lever og kan mærkes i praksis.

 Senest opdateret 20.02.2024 13:56 af MMR
Apricore logo