Gå til sideindhold
Instagram
Login

Ungdomsklub

Ungdomsklubben er et tilbud til dig, som mangler et fedt sted at mødes med dine venner efter skole. Klubben er for dig fra 7. klasse og til du fylder 18 år.

 

Du har, som ung i Vallensbæk, mulighed for at være i klubben i eftermiddags – og aftentimerne. Ungdomsklubben giver mulighed for, at du kan være sammen med dine venner, møde nye venner og være sammen med klubmedarbejderne i trygge rammer. Kendetegnet ved Ungdomsklubben er, at uanset om du kommer alene eller sammen med andre, så er du en del af fællesskabet.

 

I klubben laver vi forskellige spændende aktiviteter, så som mountainbike på Ungdomsskolens egen bane, spille bold, strategisk computerspil , spille bordtennis og ellers bare hænge ud i klubben. Du kan også selv være med til at planlægge, hvad der skal ske sammen med dine venner og klubmedarbejderne.

 

I Vallensbæk Ungdomsklub er klubmedarbejderne og klubrådet altid klar til at tage imod DIG og dine venner, så vi sammen kan lave nogle fede aktiviteter, eller bare ”hænge ud” og slappe af – hvis man er mest til det.

 

Når først du er medlem, må du komme lige så meget i klubben som du vil - Klubben er DIT fristed, hvor du selv er med til at bestemme.

 

Vi glæder os til at møde dig.

Åbningstider

Mandag - torsdag alle dage kl. 14.00 - 20.00 og fredag kl. 14.00 - 17.00

OBS!! KLUBBEN HOLDER LUKKET FREDAGE I UGE 9 - 13Senest opdateret 01.03.2024 12:53 af MMR
Apricore logo