Gå til sideindhold
Instagram
Login

Betalingsbetingelser

Køb

Du kan købe en tilmelding via hjemmesiden valung.dk. Ved købet kan du betale med Dankort. Du skal, efter at købet er gennemført, selv printe din kvittering ud. Køber er selv ansvarlig for at have en funktionsdygtig printer.

 

Pris 

Alle priser er i DKK (danske kroner).  

 

Tilmelding uden betaling 

Tilmeldinger opdateres dagligt. De tilmeldinger, der er foretaget uden betaling er ikke sikret en plads på den pågældende aktivitet. Hvis man vil være sikker på, at man er tilmeldt, skal man betale i forbindelse med tilmelding.

 

Ungdomsskolen gør opmærksom på at:   

  • Du skal inden betaling kontrollere, at det er den korrekte aktivitet, du tilmelder dig. 
  • Prisen på en aktivitet refunderes som udgangspunkt kun i tilfælde af, at arrangøren aflyser aktiviteten.   
  • Information om arrangørens navn, adresse, telefonnummer m.m. kan ses på hjemmesiden.     

Personoplysninger i forbindelse med betaling 

Ungdomsskolen er ansvarlig for indsamling og behandling af persondata. De personlige oplysninger, som du indtaster under et køb (navn, adresse, postnr. by, e-mail og telefonnummer) bruges udelukkende til ordre-behandling og bliver ikke videregivet til andre. Udover de personlige oplysninger logges også ip-adresse. Disse oplysninger bruges udelukkende til statistik og ved sager omkring misbrug/svindel.

Kundeoplysningerne sendes/opbevares ikke krypteret (CPR-nr. sendes/opbevares krypteret), men ved betaling med betalingskort, sendes disse oplysninger direkte krypteret til PBS. Ungdomsskolen har IKKE adgang til dine kortoplysninger.      

 

Vallensbæk Ungdomsskole      

Lundbækvej 5  

2665 Vallensbæk Strand  

Telefon : +45 4354 0055  

CVR: 19583910    Senest opdateret 20.12.2023 11:20 af MMR
Apricore logo