Weekend i Vandland (Lalandia)

Fredag d. 24. jan. - søndag d. 26. jan. 2020

Mere information

Weekend i vandland

Du skal medbringe: Sengelinned, lagen, håndklæde, toiletsager, badetøj og badehåndklæde. 

Er du vild med vand, venner og vandrutsjebaner?

Tag med dine venner på en super sjov weekendtur til et giga vandland. Vi skal vælte os i vand på de store vandrutsjebaner og dase i sauna, pools og boblebad, så længe vi orker. Skynd dig at få samlet dine venner og tilmeld jer turen, som med garanti vil blive en af de bedste.

Turen er for alle, der er medlem af Vallensbæk Ungdomsklub.

Pris: Kr. 600,- inkl. entre, fuld forplejning og transport

Sted: Lalandia Tidspunkt: 24. – 26. januar 2020

 

Information til Lalandia d. 24/1 – 26/1 – 2020 med Vallensbæk Ungdomsskole.

Kære Lalandia deltager, nu er der ikke så længe til den årlige Lalandia tur med Vallensbæk Ungdomsskole. Her får i lidt informationer omkring turen.

Afgang: Der er afgang fredag d. 24/1 fra Vallensbæk Ungdomsskole, Lundbækvej 5, 2665 Vallensbæk Strand. Du skal møde kl. 16.00. OBS det er vigtigt at være der til tiden da bussen ikke venter.

Hjemkomst: Vi er hjemme på Lundbækvej søndag d. 26/1 senest kl. 12.30.

Medicin: Man opbevare selv medicin til eget forbrug. Er der dog tale om livstruende sygedomme samt tilhørende medicin, allergier m.m. Skal vi informeres om dette ved check in.

Fordeling af hytte: I har mulighed for at ønske fire personer i gerne vil bo sammen med, eller komme med et forslag til en fuld hytte af otte personer. Man får som minimum et ønske opfyldt, men vi bestræber os selvfølgelig på, at alle bliver tilgodeset så meget som muligt. For at kunne ønske hytter, skal man komme ned i ungdomsklubben og aflevere papiret om hyttefordeling. Ungdomsklubben har også eksemplarer liggende, så det kan også udfyldes hernede. Vælger man ikke at komme ned og ønske personer man vi bo sammen med, vil man blive placeret ud fra skole, klasse eller årgang. VIGTIG Man må kun bo sammen med andre af samme køn.

Datoer for hyttefordeling:

Mandag d. 11 november 2019 – torsdag d. 21 november 2019: inden for denne ramme har i mulighed for at komme ned på ungdomsklubben Lundbækvej 5, 2665 Vallensbæk Strand.

Det kan ske i tidsrummet mandag-torsdag fra kl. 15.00 21.30.

De endelige hytter vil blive hængt op i ungdomsklubben i starten af januar. I modtager en sms når de er klar.

Alle hyttefordelings listerne vil blive opbevaret forsvarligt og destrueret efter turen.

Forældremøde: Som noget nyt i år holder vi et forældremøde for alle der kunne være interesseret. Her vil man få en kort gennemgang af turen med aktiviteter og hvordan turen plejer at forløbe. Her har man også mulighed for at få afklaret eventuelle spørgsmål, samt møde det personale der deltager på turen. Datoen for forældremøde er mandag d. 25 november kl. 18.30 – 19.15. Man skal ikke tilmelde sig.

Regelsæt for Lalandiaturen 2020

 • Det forventes at alle opfører sig ordentligt og med respekt for hinanden, de voksne og omgivelserne. Så vi alle får en god tur. Og er du i tvivl om noget så kontakt altid en voksen.
 • Du skal følge de regler, som er gældende i Lalandia, og dette gælder også i badeland.
 • Du må på intet tidspunkt forlade Lalandias område!
 • Det er strengt forbudt at medbringe/købe og indtage alkohol/rusmidler på turen!
 • Husk at bussen skal se ud, som da vi fik den, sørg for at rydde op og at affald kommer i affaldsposerne! (Personale går runde 10 min. før vi lander i Lalandia/Vallensbæk).
 • Der må ikke ryges i bussen, og da askebægerne er til aske må disse ikke bruges til papir og andet! Brug de udleverede affaldsposer!
 • Lalandia turen 2020 er en røgfri tur Man må under hele turens varighed hverken ryge cigaretter, e-cigaretter, vandpibe, snus eller andet der minder om dette.
 • Der må ikke være andre end de personer, der deltager i turen med Vallensbæk Ungdomsskole i jeres huse!
 • Du SKAL være i et af Vallensbæk Ungdomsskoles lejede huse senest kl. 23, med mindre andet er gældende (biograf eller lignende) - Husk altid at have aftale med din husmedarbejder om, hvor du er!
 • Der må IKKE larmes eller høres høj musik efter kl. 23, hverken udenfor eller indenfor.
 • Hvert hus får 2 nøgler og er de unges eget ansvar at have styr på dem. Nøglerne SKAL afleveres når vi forlader Lalandia.
 • 09.00 søndag morgen SKAL husene være ryddet op, rengjorte, affald smidt ud. Herefter bliver det godkendt af en voksen inden husene forlades.
 • Personalet kan til hver en tid sende enkelte eller flere unge hjem fra turen hvis uacceptabel opførelse skulle finde sted. Dette bliver for egen regning.
 • Pas på hus og inventar! Skulle der gå noget i stykker, så kontakt jeres husmedarbejder.

Kontakt information:

Hvis man har spørgsmål inden turen er man velkommen til at kontakte Ungdomsskolen på 43540055

Når vi er afsted kan i altid få fat på os på 29133538 eller 51546090.

I får udleveret et program for selve turen når i ankommer.

Du skal medbringe: Sengelinned, lagen, håndklæde, toiletsager, badetøj og badehåndklæde. 

Mange hilsner, Personalet Vallensbæk- ungdomsskole og ungdomsklub

Praktiske oplysninger
Underviser
Ledige pladser Holdet er lukket for tilmelding.
Pris Det koster i alt DKK 600,00 at deltage. Det fulde beløb for deltagelse skal betales nu. Beløbet hæves dog først når ungdomsskolen godkender din tilmelding.
Andre muligheder
Holdnr. 081
Hvornår?

24. - 26. januar 2020