Sommerferieaktiviteter 2019

Sommerferieaktiviteterne er nu i gang.

Sommerferieaktiviteter i Vallensbækklasse

Sidste år havde vi en af de absolut bedste somre i mange år, og med starten af foråret i år, har vi store forventninger til sommeren 2019, ikke mindst på baggrund af de mange nye fede udendørsaktiviteter, som har fundet vej til året aktiviteter, samtidig med at vi traditionen tro har vores indendørsaktiviteter. 

En sommer i Vallensbækklasse, det er, hvad man får med en af de mange sommeraktiviteter, som med sikkerhed vil byde på mange sjove, lærerige og begivenhedsrige stunder, med gamle som helt nye venner. 

Sommerferieaktiviteterne er en oplagt mulighed for alle Vallensbæks 0.-10. klasser til at prøve nogle nye spændende fritidsaktiviteter, møde sine gamle kammerater fra børnehaven eller sine fritidsaktiviteter på tværs af Vallensbæk.

I dette års program er nogle af de nye spændende aktiviteter Stand-up paddle, som foregår i Vallensbæk Havn, Mad over bål, eller måske en tur på mumiejagt til København, hvor Rundetårn og Glyptoteket besøges, er man mere til indendørsaktiviteter kunne tegneholdet eller Bog og læseugen måske være noget. 

Sommeren står for døren og pludselig er den der, så sæt jer sammen og planlæg sommeren, for holdene er eftertragtede og bliver hurtigt fyldte.

Mange sommerhilsner fra

Ricky Jannik van Overeem

Formand for Ungdomsskolen

--------------

Pris for deltagelse

Se det enkelte hold

Betaling

Du skal betale for de aktiviteter, du vil deltage i samtidig med tilmeldingen på www.valung.dk.

Du skal inden betalingen kontrollere, at det er den korrekte aktivitet, som du tilmelder dig.

Betalingen på en aktivitet refunderes kun i tilfælde af, at arrangøren aflyser aktiviteten.

Er du optaget på hold?

Inden sommerferien begynder, får du besked via mail/sms, om der er plads på det/de hold, som du har tilmeldt dig og evt. praktisk information vedr. holdet, så det er derfor VIGTIGT, at vi får en mailadresse som du, eller dine forældre, bruger aktivt samt et telefonnr. 

Sommerferie-administration

Vallensbæk Ungdomsskole ● Lundbækvej 5 ● 2665 Vallensbæk Strand

Tlf. 4354 0055 ● E-mail: usk@vallensbaek.dk

Spørg efter: Administrativ medarbejder Hanne Thuesen eller afdelingsleder Helle B. Hansen 

Hvad er sommerferieaktiviteter?

Sommerferieaktiviteterne administreres af Vallensbæk Ungdomsskole og henvender sig til børn og unge fra 0. til 10. klasse. 

Vi skal gøre opmærksom på, at SommerCamp og Vallensbæk Kommunes Sommerferieaktiviteter er forskelige tilbud.

SommerCamp er i SFO-regi, det er Vallensbæk Kommunes Sommerferieaktiviteter ikke.

Derfor er det vigtigt, at du som forælder sikrer dig, at dit barn er selvhjulpent og kan klare transportopgaven, når du tilmelder det til Sommerferieaktiviteter i Ungdomsskole-regi.

TILMELDING  SENEST 24. JUNI

Tilmeldingen til Sommerferieaktiviteter er for det klassetrin, som dit barn har haft i indeværende skoleår. Man begynder først i næste klasse den første skoledag i august .